Saturday, July 29, 2006

web nieuws

De nieuwe site staat online. Deze komende week werk ik de onevenheden weg. click maar eens
Link

Nederlanders bang

AD.nl : "Een overgrote meerderheid van de Nederlanders heeft geen geloof in de missie naar Uruzgan. En dat ze bang zijn voor wraak acties zal wel terecht zijn denk ik.
Link

Hollywood

Hollywood sterren kopen eilanden. Hmm, ik zou dat ook wel willen maar ik vrees dat het een droom blijft.
Gazet van Antwerpen
Link

Burgerdoden in Libanon

Gazet van Antwerpen : "Bij het conflict tussen Israël en de radicaalislamitische beweging Hezbollah zijn tot op vandaag in Libanon al meer dan 600 burgerslachtoffers gevallen." Zo zie je maar weer wie het gelach betaald. De kinderen die opgroeien in zo'n klimaat van geweld kennen maar een ding "HAAT".
Link

Friday, July 28, 2006

Cannabis

Gazet van Antwerpen : "De vzw Trekt Uw Plant plantte donderdag het zaad voor de eerste moederplant van haar cannabisplantage in de Kruidtuin van Antwerpen." Allez ,toch niet in den botanicanhof zekers. Maar we houden wel een oogje in't zeil.
Link

Kazaa

AD.nl : "Het moederbedrijf van Kazaa betaalt meer dan 100 miljoen dollar (78 miljoen euro) aan de vier grootste muziekbedrijven in de wereld. "Maar trek het je niet aan er zijn toch veel betere manieren dan Kazaa om muziek binnen te halen bv: IRC, FTP, Usenet, Torrents en een hele goeie zou Soulseek wel is kunnen zijn. Maar je hebt het niet van mij he. ;)
Link

de Volkskrant - Economie - Grote schoonmaak eBay leidt tot rebellie

de Volkskrant - Economie - Grote schoonmaak eBay leidt tot rebellie: "De afgelopen week hebben bijna tienduizenden gebruikers van eBay een petitie op internet getekend om tegen de verhogingen te protesteren. Op discussiefora melden tientallen gebruikers dat ze niet langer via eBay willen handelen." Als E-bay zo voort gaat zal het niet blijven bestaan.
Link

Ijzeren brug verdwijnt.

Allez, na 34 jaar is het dan zover de ijzeren brug
(F. Rooseveltplaats -Antwerpen) verdwijnt.
Ben benieuwd hoe ze het verkeers probleem gaan oplossen.
Heeft er nooit iemand van't stadsbestuur (nu en in de vorige jaren) erbij stil gestaan om die brug eens een fris kleurtje te geven of een toffe grafitti.
T'is maar een idee hoor.
Nee, het stadsbestuur is daar, hmm, te traag voor.
Al die jaren vond men het in't Stad veel toffer om een roestig gedrochte te hebben met onder de brug een vuilnisbelt overgoten met een drek sausje van duiven.
Maar allez er is er toch nog ene blij. Rara wie zou dat zijn?

295.000 euro / jaar !

Gazet van Antwerpen : " Prins Laurent, die kan genieten van een jaarlijkse dotatie van 295.000 euro, heeft moeite om rond te komen. " Verwend nest !
Link

Open thread

Hoeveel heb jij nodig om elke maand rond te komen?

Thursday, July 27, 2006

web nieuws

Nog even en de nieuwe website staat online, als alles goed gaat zal het op zondag gebeuren.
Link

Ongezond eten.

Gazet van Antwerpen "Teveel eten of een onevenwichtig dieet zijn veel grotere bedreigingen voor de volksgezondheid dan voedselbesmettingen of andere vormen van onveilig voedsel.
Dit is gezegd op een studiedag van het Europees voedselagentschap over de meting van de voordelen en de risico's van bepaalde voeding. "
Link

Open thread

Goeie morgend iedereen, goed geslapen?
Link

Wednesday, July 26, 2006

Blog nieuws

De Standaard online, een van de links op het blog zal volgende week verleden tijd zijn. Waarom?  Wel de krant geeft niet veel informatie aan niet geaboneerde online lezers en het is mij regelmatig opgevallen dat sommige links gewoon niet laden of heel traag.

Sfinks wereldmuziek festival

Sfinks wereldmuziek festival: "Sfinks 2006 komt dichterbij, overmorgen is het zover. Dan gooien we de deuren wijd open voor een grandioos openingsfeest."
En volgens de laatste berichten die ik opvang zou Sfinks zomerfestival geen subsidie meer krijgen. Wat vangen ze hier allemaal aan jong? Sfinks is gewoon een must in Vlaanderen.

You can read the website of Sfinks in English. So give them a visit (just click the link above) or when you are in Antwerp go to the festival.
Link

Marine geeft voorrang aan walvis en dolfijn


Marine geeft voorrang aan walvis en dolfijn - telegraaf.nl : "DEN HAAG - De Nederlandse marine geeft bij proeven met een nieuw sonarsysteem op haar schepen te allen tijde voorrang aan walvissen en dolfijnen" Dit is pas een heel leuk berichtje en daar bovenop een flinke pluim voor Nederland.
En België??
Ach, waarschijnlijk weet Flahaut niet eens wat een walvis is.
Link

Belgisch leger naar Libanon

Gazet van Antwerpen : "Als er een akkoord komt over het opstellen van een internationale troepenmacht in het grensgebied tussen Israël en Libanon" Zal onze regering moeten bekijken of we ook geen middelen moeten inzetten, zegt Flahaut.
Ik heb hier een heel slecht gevoel bij, zowel bij Flahaut als bij het sturen van onze jongens en meisjes naar een oorlog waar wij niks mee te maken hebben. De enige winst die we daar bij zullen oogsten is terroisme in België.
Link

Open thread

Belgisch leger wel of niet naar de oorlog tussen Israël en libanon.

Tuesday, July 25, 2006

Dolfijnen en walvissen

Gazet van Antwerpen "Voor de Schotse kust zijn de afgelopen weken meer walvissen en dolfijnen waargenomen dan ooit tevoren"
Link

Monday, July 24, 2006

Een dagje uit.

T'was heel stil op het blog, ik weet het. De reden was dat ik een dagje naar zee ben geweest. Lekker in de zon liggen. En mensen kijken, soms is het net een italiaanse film dat ze afspelen. Manen die staan te pronken met hun dikke bierbuik, vrouwen die echt wel moeten gaan lijnen of anders een groter bikini broekje moeten kopen zodat ook hun kont bedekt is. Gewoon fantastisch om naar te kijken.
Zo liep er ook een man te zeulen met een buggy met kind in. Heel het strand over en zwoegen dat hij deed om dan de ontevrede blik van zijn vrouw te zien en heel de weg terug te moeten met die buggy en kind. Lol , ik heb een toffe dag gehad.
Link

Sunday, July 23, 2006

The l word: To the Moon and back


Ohhhh, another yummy L-word video.
Hikaru and Haruhi-Listen to Your Heart


I just love cartoons.
Hezbollah Takes BBC Into Wasteland of Southern Beruit


Sunday morning.
Google


Get legal. Get OpenOffice.org
SLINC Queer Merchandise