Saturday, August 12, 2006

VN resolutie -- Israël-Hezbollah --

De Israëlische premier Ehud Olmert heeft zich achter de resolutie geschaard.
Maar gaat wel lekker door met zijn grondoffensief.

WAAROM ?

Telkens wanneer ik opzoek ga naar nieuws over de oorlog in het Midden oosten draaid mijn maag om, een grote knoop knijpt langzaam mijn strot toe.
Mijn pupillen verwijderen zich achter een mistig gordijn en tranen vloeien over mijn wangen. Kinderen met afgerukte ledematen, weenende ouders die hun geliefde moeten begraven. Ik roep het uit.
De pijn in mijn hart is zo groot dat ik er moeilijk woorden voor kan vinden.
Heel af en toe doe ik nog moeite om te kunnen begrijpen maar het gaat steeds moeilijker, ik kan en wil welicht ook niet begrijpen. Wie haalt het nu toch in zijn rot brein om zo'n geweldadige wereld te scheppen?
Wie heeft er gelijk? Wie heeft er ongelijk? Stel die vraag maar eens aan de ouders die hun kleine kinderen, baby's of andere familieleden moeten ten graven leggen.
Stel jezelf maar is de vraag. IS DIT JUIST?
Duizenden bommen op Libanon.
WAAROM? De enige slachtoffers in een oorlog zijn de burgers.
Link

Lebanon War

From the author:
I am not in favor of any war neither do I stand in any position. I am NEUTRAL and my intention to upload this video is not to be an insult to any community by any means.

WAARSCHUWING !!
DEZE VIDEO BEVAT AFSCHUWELIJKE OORLOGSBEELDEN

New Yorkers schuwen WTC-film

www.de Standaard.be: "De tweede grote speelfilm over de aanslagen van 11 september 2001, ,,World Trade Center'' van de regisseur Oliver Stone, trok bij de première in New York geen volle zalen. ,,De New Yorkers willen verder leven, niet stilstaan'', zegt een bioscoopbezoeker. "

Ik denk ook niet dat wanneer je zoiets meemaakt je staat te springen om de beelden nogmaals te zien.
Maar hoe zag dat WTC gebouw er ook weer uit?
En nu we het toch over bang zijn hebben.
Waarschijnlijk was het Bush die de grootste vrees had, wetende dat Oliver Stone bekend staat om zijn anti rechtse inslag die meestal op een geweldige manier naar voren wordt gebracht in zijn films. Denken we maar aan JFK en de film over Nixon.
Maar blijkbaar, en ik ga maar voort op wat de kranten schrijven hoor.
En het verbaasd me ook nix dat het einde van de film weer typisch Amerikaans zou zijn.
Eind goed al goed.

Günther Grass

Volgens de Gazet van Antwerpen geeft Günther Grass toe dat hij kort voor het einde van de oorlog opgeroepen is geweest voor de Waffen-SS."
Blijkbaar is dat oud nieuws of...

En dan zijn er waarschijnlijk heel wat biografien die vol met flauwekul staan.

Zoals deze:
Hij bediende een luchtdoelkanon en werd later scherpschutter op een tank. In 1945 geraakte hij gewond bij Cottbus en viel in handen van de Amerikanen.

Maar bij Wikipedia wisten ze dat blijkbaar al heel lang.

Enige tijd later ging hij bij de Waffen-SS [1], waar hij dienst deed bij de 10e SS-Panzer-Divisie "Frundsberg"
Link

Kim did it again.

Gazet van Antwerpen : "De Kampenhoutse heeft zowel op de 100 meter als op de 200 meter een gouden medaille gewonnen. "
Link

Friday, August 11, 2006

Nothing new on Americanblog

AMERICAblog: "What's always true: There are people plotting against the U.S. and its citizens. Not a big surprise. Although I greatly disagree with how the Bush administration chooses to combat terrorism and its practitioners, obviously terrorist attacks continue to threaten the U.S. This week's revelations don't make that any more or less true; it's constantly the case."

Ask q's but dont expect to get answers John.
Link

Anecdotes from a Banana Republic

Anecdotes from a Banana Republic: "The episode this morning when Israeli missiles hit residential areas in Ras Beirut, threw many people into a panic."

Read this. If u think u get all the news from newspapers! Well forget it.
This is the front line. This is writing from and when u get bombed at the same time. And not when you are relaxing in some fancy hotel.
Link

Hainan schrapt vlucht naar Shanghai

Hainan schrapt vlucht naar Shanghai: "De beslissing komt nauwelijks een maand nadat de nieuwe bestemming met veel bombarie werd ingewijd."

Die Chinezen zijn voor niks te betrouwen.
Link

Amerikaanse ambassade waarschuwt voor aanslagen in India

U.S warning for attacks in India on the 15th of august

Amerikaanse ambassade waarschuwt voor aanslagen in India: "De aanslagen zijn waarschijnlijk gepland rond India’s Onafhankelijkheidsdag, 15 augustus"

Een goede raad voor mensen die naar India reizen, Travel light ,meaning don't take hand luggage with you . And when you are in India (Delhi, Bbay or Kashmir region) stay away from crowded places.

Bij zo'n momenten heb ik het toch heel moeilijk hoor.
India is een ongelooflijk gastvrij land (Kijk maar is naar Dharamsala) en ja, zoals ik al eerder vermeld heb je moet er als vrouw niet alleen reizen.
Maar god, waar wel eigenlijk.
Ja, ja ik hoor het al. In Europa is het veiliger. Maar schijn bedriegd.
Hier gebeuren ook verkrachtingen en in verhouding tot India misschien wel meer.
Allez, ik hoop en bid dat er niks gebeurt.

Link

Hitler

Gazet van Antwerpen : "Adolf Hitler heeft in 1939 een groep Duitse theologen de opdracht gegeven de Bijbel te herschrijven: vrij van Joodse smetten. Dat meldt het in Nederland uitgegeven Reformatorisch Dagblad woensdag onder aanhaling van het Duitse boulevardblad Bild. "
Link

Kate Moss

Gazet van Antwerpen : "Een foto van topmodel Kate Moss met één ontblote tepel veroorzaakt in Nederland een 'mini-nipplegate'. De foto siert de cover van het blad 'La Vie en Rose', maar het bedrijf Viacom, actief in buitenreclame, weigert de poster in zijn wachthuisjes te hangen."

Hmm, Nederland wordt preuts.
Link

Thursday, August 10, 2006

Terror en bommen.

Gazet van Antwerpen : "De bestanddelen voor de springstoffen hadden in onverdachte verpakkingen zoals bijvoorbeeld shampoo aan boord gebracht kunnen worden om dan tijdens de vlucht samengesteld te worden."

Wat zullen ze de volgende keer uitvinden?
Link

Een brug teveel.

En dan was er nog de brug. Ons lelijk eendje die de stad in twee deelde. Aan de ene kant de stationsbuurt en aan de andere kant het oude centrum. Amai , daar is ook niet veel van over gebleven. Ik denk dat er toch niet veel steden zijn zoals Antwerpen waar je een mooi oud herenhuis tegen komt met ernaast een gedrocht in beton 7 verdiepen hoog. Behalve op de Meir daar staan de gedrochtes op de bodem met er boven prachtige gebouwen.
Ge moet maar verstand hebben denk ik dan maar om zo'n belachelijke toestanden te creeren.
Maar hier dan een foto van het lelijke eendje.

Israël vs Libanon

Gazet van Antwerpen : "Israël zal het grondoffensief in Zuid-Libanon uitbreiden. Daartoe heeft het veiligheidskabinet onder leiding van premier Ehud Olmert besloten. Het besluit betekent een escalatie van het conflict,"

Daar kan je wel zeker van zijn. Ik vraag me af , van waar deze drang van Israël om Libanon van de kaart te vegen.
Zelfs de Israëlische koeien doen mee aan de invasie van Libanon.

Nederlands Dagblad:
De VS hebben Israël opgeroepen zo terughoudend mogelijk te opereren, teneinde burgerslachtoffers te voorkomen. Door een groter gebied in te nemen wil Israël definitief afrekenen met de raketbeschietingen door Hezbollah. Gevreesd wordt echter ook dat er meer Iraëlische soldaten zullen sneuvelen.

Wat hadden ze nu gedacht? En het voorkomen van burgerslachtoffers ?
Hoe willen ze dit dan verwezelijken ?
Door precisie bombardementen die alleen maar de Hezbollah raken.
Ik denk dat we daar al voorbeelden van hebben gezien.
Link

Kim Gevaerts

Gazet van Antwerpen : "Kim Gevaert heeft zich in Göteborg gekroond tot snelste vrouw van Europa. Ze won de finale van de 100 meter sprint in 11.06. De Kampenhoutse was duidelijk sneller dan de Russische vrouwen Grigoryeva en Khabarova."

En nu maar hopen dat ze de 200 meter ook wint.
Dan kan mijn dag niet meer stuk.
Link

'Plot to blow up planes' foiled

BBC NEWS : "A terrorist plot to blow up planes in mid-flight from the UK to the US has been disrupted, Scotland Yard has said."
Link

The best (and worst) destinations for women worldwide

Ergens in de nacht, ik denk dat het nu 02.45 uur is. Bots ik toch wel op een bijzonder raar reis verhaal.
Het gaat hier over de beste en de slechtste plaatsten ter wereld waar vrouwen wel of niet moeten gaan reizen.
En dan komen we in Amsterdam terecht. Nu weten wij wel of ik toch dat Amsterdam een fijne stad is zolang je van de hoerenbuurt weg blijft en je auto thuis laat.
Maar in Amerika hebben ze daar toch een heel andere kijk op.
Ze vinden het belangrijk dat je Engels spreekt en ook wordt er vernoemd dat Europeese vrouwen bijna even veel dezelfde rechten hebben als Amerikaanse vrouwen.
Dan gaat het verhaal verder en komt er ene Evelyn Hannon aan't woord:
The Dutch are completely pragmatic and believe that women should be independent. I seldom experience male harassment in that city.
Nu vooral dat laatste vind ik er toch over hoor, wat verstaat ze eingelijk onder "harassment"? Verkrachting op straat of gewoon lastig gevallen worden, Want en put nu effe uit eigen ervaring of het nu Amstardam, Parijs , Londen of Antwerpen is altijd en overal word ik wel is lastig gevallen.
En ja het is waar, hoe meer mancho hoe meer last.
Of zou het aan de looks kunnen liggen?
Maar de kers op het verhaal is van Kate Hamman van Smarter Travel zelf.
Zij zegt dat Amsterdam een toffe stad is, ok ik ook.
Ze dacht dat ze zou lastig gevallen worden maar helaas.
Kortom ze was er drie dagen ???
Nu op deze site staat er ook een verhaal over India.
"Once you've been to India, you can travel anywhere." This can be intimidating for a woman who hasn't been there. But, more than one female traveler I spoke with recommended the country as a destination where women can feel safe, etc...

Ja, hier weer het zelfde, als je een beetje oppast is India een veilige plaats om te reizen.
Ja, watte. Ik ben voldoende keren en wel iets langer dan de doorsnee koelbox toerist naar India geweest en ik kan daar een ding over zeggen. PAS OP !
Er zijn delen in India waar het iets veiliger is maar globaal genomen, ik zou er nooit alleen reizen.
Ik reis in India altijd in mannelijk gezelschap en het overkomst me zelfs dat wanneer mijn vriend ook maar even weg gaat om een busticket te kopen er al mannen rondom mij staan.
Voelt behoorlijk bedreigend aan hoor.
En er moet echt geen tekening bij gemaakt worden hoor, ze staan daar niet om eens een leuke babbel te doen met een blonde uit Europa.
Maar ja, als ze in Amerika zo naief willen zijn mij best hoor, dat vult het nieuws op tv over de zoveelste verkrachting van een toeriste .

The best (and worst) destinations for women worldwide
Link

Hizbollah

Reuters.com: "Hizbollah denied on Thursday that Iranian fighters were among its guerrillas battling Israeli forces in southern Lebanon."
Link

Wednesday, August 09, 2006

YES YES KIM did it.

She did it. KIM heeft goud . JOEPIEEEEEEEEEEE
GvA
Link

Kim

Nog even en onze Kim loop de finale in de 100 meters.
Wel ik hoop heel hard dat ze winnen mag.
Link

Who the fuck...

Who the fuck is Glenn Beck?
Link

Iron lady, Thatcher

Britten speculeren nu al over begrafenis Lady Thatcher: "Hoewel Thatcher nog in goede gezondheid verkeert, wordt al volop gespeculeerd over haar begrafenis."
Staatsbegrafenis of niet, kan mij niet veel uitmaken als de kist maar van metaal is.
Link

NIXON vs Vietnam

Richard Nixon heeft overwogen kernwapens in te zetten tegen
Noord-Vietnam,
zo blijkt uit een onlangs vrijgegeven document.
De militaire aanvalsplannen gingen schuil onder de naam  Duck Hook. (AD)
En ik kan mij hier zwaar vergissen maar is dat geen golf term?

Last call.


I repeat, LAST CALL. Oh nobody ! Come on its on the house.

Allez, 18 uur40 in Antwerpen. Het regent. Heb heel de dag het internet afgespeurd naar blogs
die iets te maken hebben met de oorlog tussen Israël en libanon. En ja hoor, ik heb ze gevonden het resultaat kan je zien onder de Link "War-blogs".
Maar tijdens mijn zoeken kwam ik ook op een site die zo rasitisch is dat ik er bijna van moest kotsen.
Het is een anti -Amerika, anti- Europa, anti al wat niet islam is ging eraan.
Met duidelijke taal. Islam neemt de wereld over.
Oh, wat kan je daar op repliceren.
Leer uw geschiedenis en huil.

Waar bevindt die site zich, sorry hoor maar dat link wil ik niet op mijn blog.
Zoek op war Israël en dan afbeeldingen.

Wanneer een bos een werf noemt.

Gazet van Antwerpen : "Het is goed nieuws dat het vrijmaken van de werf "
Peeters heeft het hier over een bos. Wat een ... En die staat dan voor leefmilieu, laat me niet lachen. En ook voor openbarewerken??
Hoe kan je die twee nu verzoenen. Wel heel simpel.
Vanaf heden ,waneer je met je hond of met je kinderen of beide gaat wandelen in de talrijke bossen van Vlaanderen. Dan betreed je Peeters zijn werf.
Link

Beirut Lebanon before Israel's attack, a tour

Only a few months before the Israeli attack on Beirut, Ray Hanania toured Beirut's Christian and Muslims neighborhoods and the north of Beirut inspecting a majestic beautiful country that has been devastated by Israeli violence over the past few days. Watch the video and see Beirut as it was before Israel's destructive assault. Originally broadcast as a 30 Minutes segment in March 2006.

Beirut voor de oorlog.
----------------------------
Link

beyrut - beirut - lebanon - lübnan

beyrut beirut lebanon israeli crime iran israil vahşeti palestine lübnan fairouz feyruz islam d8 hamas hizbullah hizboullah turkey turkiye necmeddin erbakan milli gazete milli gorus islamic sight national sight recep tayyip erdoğan saadet partisi bush olmert rize tony blair israeli holocaust bilecik bilecikagd

Beirut tijdens de oorlog.
--------------------------------
De tekst hier boven is NIET van Indigomoonshine-blog.com
Maar ik laat het erop staan. Bepaal zelf maar wat juist of fout is.

Warblogs

Heb zojuist een blog gevonden dat de moeite is om is te lezen, vooral de laatste zin in het verhaal vond ik ongelooflijk goed gevonden.  Namelijk een nieuwe naam voor Condoleezza Rice
"Anacconda Rice".  Dat noem ik nu eens recht erop se.
Het blog vind je hier. Anecdotes from a banana republiek

Mondiale oorlog in de blogosfeer

Mondiale oorlog in de blogosfeer: "IS dit de eerste keer dat inwoners van 'vijandelijke staten' met elkaar blijven discussiëren terwijl het geweld rondom hen doorgaat?'', vraagt Lisa Goldman , een 39-jarige Israëlische blogster uit Tel Aviv, zich af."

De oorlog tussen Israël en Libannon gaat onverminderd voort en als newsblog heb je dan ook een bepaalde verandwoordelijkheid.
(Ja, ik weet het ik kies daar zelf voor of... toch niet? )
Ik heb het een tijd lang aangezien en meestal gezwegen
maar dat kan nu niet meer.
Maar om het oorlogsverhaal in al zijn eerlijkheid als dat even mogelijk is naar buiten te brengen laat ik alle betrokken partijen aan het woord en zal daar waar ik voor mezelf vind dat het er over is mijn visie geven, vanuit mijn Europees oogpunt.
Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik het altijd bij het rechte eind heb.

Voor alle duidelijkheid:
-----------------------------
Nee ,ik bevooroordeel niemand.
Nee ,ik heb geen enkele partijkaart.
Nee , ik ben niet joods.
Nee, ik ben geen muslima.
Ja, ik vind Bush een trut.
En ik HAAT oorlog.
Om mijn laatste zin een beetje kracht bij te zetten,
ga maar is effe naar deze link.

In de rechterzijde van het blog staan nieuwe links (WARBLOGS)
die alle refereren naar Libannon of Israël.
Link

Tuesday, August 08, 2006

Qi Zhen en Qi Yuan bevallen.

Gazet van Antwerpen : "De zusjes, Qi Zhen en Qi Yuan, wierpen hun jongen respectievelijk op zondag en maandag in een panda-onderzoekscentrum in de provinciehoofdstad Chengdu in het zuidwesten van het land. "

Een bevalling in een onderzoekcentrum, wat is daar nu aan.
Hier kan je dat in de C&A doen.
Link

Dit is een overval.

Gazet van Antwerpen :

Twee mannen stapten zondagavond iets na 23u snackbar La Marmite binnen. Twee smoskes en de inhoud van de kas a.u.b.
Allez zo zou het kunnen geweest zijn.
Link

Hacker

Gazet van Antwerpen : "De website van de leefgemeenschap Zevendonk (Turnhout) kreeg de voorbije dagen af te rekenen met een inbraak"

Waar mensen zich mee bezighouden.
Als ge dan toch wil hacken doe dat dan bij het Pentagon ofzo.
Link

Playboy

Gazet van Antwerpen – online krant: "Het Amerikaanse mediabedrijf Playboy Enterprises -vooral bekend van het mannenblad Playboy- heeft in het tweede kwartaal en het eerste semester rode cijfers geschreven. "

Oei, waar zijn de mannen dan nu mee bezig?
Link

World's Clumsiest Pole Dancer

The clip shows how certain amount of seriousness is in play when some girl tries to dance sexy. This image is shattered the second she falls.
Of met andere woorden: Heel even beroemd.

Open thread

Indigomoonshine-blog.com

Wat een rot dag !
Link

Monday, August 07, 2006

Babelfish

"Oei oei, is dat niet gevaarlijk?
En hoe zit het met het scherm? Breedbeeld. ;-)"

Translation: Oei oei, is that not dangerous?
And how does it sit with the baffle? Breedbeeld. ; -)

The last word Babefish did not recognize it means wide -screen tv.
And I think u can translate Oei oei in something like: oh my god.
You see babelfish is really easy to use even I can manage.
Link

Seniorvriendelijke gsm voor bejaarden in Sint-Niklaas

Seniorvriendelijke gsm voor bejaarden in Sint-Niklaas: "De seniorvriendelijke gsm beschikt over vijf grote oplichtende toetsen en extra luide beltonen. Ook het volume van de luidspreker is regelbaar. Het toestel kan met de bijgeleverde halskoord om de hals gedragen worden."

Oei oei, is dat niet gevaarlijk?
En hoe zit het met het scherm? Breedbeeld. ;-)
Link

Gildenfeesten in Antwerpen

Gildenfeesten in Antwerpen. Met ander woorden terug in de tijd dat de Spanjaarden hier de baas waren, maar ook die hebben we vakkundig buiten gewerkt. Nu al die kostuums vind ik wel mooi hoor maar wat nog meer opviel waren de mensen onder die kleren. Ik ging haast denken dat ze die ook terug uit de tijd hadden geplukt.
Link

Reuters drops Lebanese photographer

Reuters drops Lebanese photographer over doctored image : "LONDON (Reuters) - Reuters, the global news and information agency, told a freelance Lebanese photographer on Sunday it would not use any more of his pictures after he doctored an image of the aftermath of an Israeli air strike on Beirut."
Link

Niet veel zin vandaag.

Zelfs niet voor een open thread te plaatsen, amai wat is ze lui vandaag. Hoor ik jullie denken. :-)
Nee, ik heb iets veel beters. Hmm hoe moet ik dat nu op het blog plaatsen zonder al mijn geheimen weg te geven. Dat is moeilijk hoor. Ben dan ook blond he.
Allez dan maar de korste weg . Kennen jullie Google? Wel als je regelmatig dit blog leest dan weet je al wel dat ik daar, ik zou bijna durven zeggen een warme vol van passie, verhouding mee heb en dat is nog heel rustig uitgedrukt. Maar waar gaat het nou om? Wel er bestaat iets nieuws bij Google (allez nieuw) namelijk de mogelijkheid om je eigen (lees goed) GRATIS website online te plaatsen. waar moet je zoeken? HIER
Oh je bent al gaan kijken, leuk he. Maar je kan niet inloggen want je hebt geen G-mail account. Wel daar ik je ook mee helpen. Wat moet je daar voor doen heel eenvoudig , stuur je naam + familienaam + e-mail adres naar mij en ik zorg voor de rest. Ik controleer wel of je niet hebt valsgespeeld dus valsspelers komen er niet in.
Hoeveel geef ik er weg? Dat hou ik geheim maar wees gerust het zijn er een pak. En nu hebben jullie ook al door dat deze tekst in het nederlands staat geschreven. Wel dat blijft ook zo. Wie geen Nederlands kent kan babelfish gebruiken, daarvoor dient die link hier op het blog trouwens voor. Maar ja, die weten dat natuurlijk niet want die kunnen dat niet lezen. En als je nu wil weten waarvoor ik mijn Google website gebruik kijk dan maar is hier.
Zeg nu nog dat ik niet voor jullie zorg.
Link

Amsterdam

Gazet van Antwerpen : "Veel roze, veel bloot, veel zon en veel gezelligheid. De grachten lagen zaterdagmiddag tijdens de Amsterdamse Canal Parade bomvol met versierde bootjes met daarop nog bonter uitgedoste homo's en lesbiennes"
Link

Figuranten gezocht

Gazet van Antwerpen : "Kate Ryan zoekt figuranten voor de videoclip van haar nieuwe single 'Alive', die sinds deze week op de radio te horen is. De video wordt op woensdag 9 september opgenomen in de buurt van Leuven."
Link

Jodie komt op voor Mel Gibson

Gazet van Antwerpen : "Actrice Jodie Foster heeft Mel Gibson in bescherming genomen en verklaard dat hij 'absoluut niet' antisemiet is" Awel, en ik geloof hem.
Link

Kate Moss

Gazet van Antwerpen : "De 32-jarige Kate Moss is, bijna een jaar na het schandaal rond haar drugsverslaving, opnieuw het best betaalde model van het moment. "
Link

Sunday, August 06, 2006

Belgium music online.


Screenshot from the music page on Indigomoonshine

Belgium music online.
Link

Sex

The hands show it all.

Dit is eigengelijk heel goed gedaan en een must see for (olmost) everyone.

Ruimtewandeling

Het Belang van Limburg : "De ruimtewandeling van Williams en Reiter zat er om 21.58 uur Belgische tijd op, zo was te volgen op NASA TV"
Link

Open thread

Goeiemorgen iedereen.
Het zijn Gildenfeesten In Antwerpen.
Link
Google


Get legal. Get OpenOffice.org
SLINC Queer Merchandise