Friday, December 29, 2006

Surf

Kan er echt niks aan doen. Ik ben gewoon gek op surf en skate filmkes.

Labels: ,

Thursday, December 28, 2006

Artificial Intelligence

Toen ik deze morgend de Itunes store aan het door browsen was kwam ik deze cd tegen van Artificial Intelligence. Gewoonweg super, vooral het nummer Spiritul high vind ik echt de moeite. Het is electronic van de bovenste plank. Ook het nummer The egg van Autechre is heel speciaal waarbij vooral de geluidjes op de achtergrond mij wel kunnen bekoren. Ik hoop maar dat ik dat niet alleen hoor. ;-)

Labels: , , ,

Wednesday, December 27, 2006

Indigo voedsel -- Echinacea-


Nu is Echinacea of rode zonnehoed niet alleen voor Indigo's hoor, maar voor iedereen die wat weerstand wil opbouwen. Ikzelf neem het omdat mijn overgevoeligheid , stress veroorzaakt waar door de zenuwen die juist onder de huid liggen onstoken geraken en dat doet heel veel pijn. Als ik dan naar de dermatoloog ga krijg ik alleen zalf met cortizone in voorgeschreven. Dat help niet echt.
Rode zonnehoed is een plant die van oorsprong in N-Amerika voort komt en reeds heel lang gekend is bij de N-Amerikaanse indianen. Het is belangrijk om een Echinacea kuur tijdig te beginnen. Ikzelf begin de kuur tijdens de laatste dagen van augustus, en geef ook de voorkeur aan de vloeistof en niet de tablet vorm. Wil je nog meer informatie over Echinacea kijk dan effe bij de links onder Indigo.

Labels: ,

2007

Het is dan bijna zover, bye bye 2006 en welkom 2007. Ik kan echt niet wachten. Het is de eerste keer in mijn leven (hier) dat ik zo uitkijk naar een nieuw jaar. Het is nu al enkele weken dat ik een energie voel die mij naar dat nieuwe jaar toe trekt. Waarom? Ik zou het niet weten, sommige dingen zijn nu eenmaal moeilijk te verklaren en als Indigo heb ik het daar niet moeilijk mee. Ik hoop wel dat het in de richting gaat van hoe er met deze planeet wordt omgegaan. Dat er nu eindelijk is een paar zaken bij de bron worden aangepakt en niet met half bakken maatregeltjes wordt bedekt. Die er toe leiden dat wij ( de bevolking) alleen maar meer moeten betalen terwijl er aan het eigenlijke probleem niets veranderd. Kijk maar effe naar het fantastische afval beleid hier in Vlaanderen. Dat is gewoon een lachertje. Ook wil ik drastische veranderingen wat betreft het het houden en kweken van dieren voor consumptie. Gedaan met die batterijen, gedaan met het niet respect vol omgaan van koeien, paarden en al deze dieren die vroeg of laat op je bord belanden. Wereld wijd zou ik het graag zien dat men nu eindelijk is STOPT met het afslachten van zeehondjes, walvissen, honden in de naam van de wetenschap of gewoonweg om economische reden. Je moet echt wel een gedenegreerd iemand zijn om zo je kost te willen verdienen. Ik wil in alle Vlaamse steden ( Ge moet ergens beginnen hé) meer bomen zien vooral linde bomen ( Dat is nu echt eigenbelang se). En als laatste wil ik minder auto's in mijn straat, nee niet minder gewoon geen, zodat de kinderen terug op straat kunnen spelen. Ik zou nog wel even kunnen door gaan maar als hier al eens wordt over nagedacht ben ik al heeeeeel blij.

Labels: ,

Tuesday, December 26, 2006

Astro kaart


Heeeeeel dringend.
Wie kan er deze astro-kaart lezen en verklaren. Dank u

Labels:

Het rebelse in mij.

Ik kwam er al heel vroeg achter dat het voor mij heel eenvoudig is om een groep mensen een gevoel van rust , harmonie of een gevoel van onbehagen te geven. Van nature uit kies ik altijd voor de rust. Ik vind het leuk wanneer alle mensen in een groep zich goed voelen dat geeft mij energie, toch, soms loop het wel eens anders en dan werkt mijn verstand met 500 km/uur en stoot ik de meest negatieve energie uit. Een aantal jaren terug begon ik mij de vraag te stellen over wanneer zich nu zo'n rot situatie voor deed. En ik kwam al heel snel tot de conclusie dat ik een groep mensen in 3 soorten kon verdelen. De eerste, mensen die met beide voeten in het leven staan die komen spontaan op mij af en steeds weer krijg ik dan te horen dat ik rust uitstraal. ( Ze zouden is binnenin mij moeten kijken) De tweede groep mensen, trekken zich niet veel aan en laten het gewoon gebeuren. In conflict situaties hebben die meestal geen mening. De derde groep zijn deze die zich echt afzetten tegen de energie die ik uitstraal waar door ik dan de rebelse furie word. Deze laatste groep mensen, heb ik door vallen en opstaan geleerd hebben meestal zware psychologische problemen. Ik scherm mij daar nu ook heel erg vanaf, ze maken mij gewoon weg ziek.

Monday, December 25, 2006

Leuke vibraties

Eerst en vooral een zalig kerstfeest voor iedereen. Terwijl gisteren avond mijn zoontje zijn cadeautjes aan het uitpakken was en ik met een super blij gevoel toekeek hoe verwonderd hij was met zijn gekregen hebbedingetje kreeg ik het idee om zonder iets te zeggen een ruwe amethist op ongeveer 10 centimeter van zijn nek te houden. Hij geviseerd bezig zijn cadeautje te inspecteren,
ik de steen achter zijn nek en enkele seconden later volgde de kreet, heyyyy !!!! Mijn hersenen vliegen naar boven. Bhaaaaaa Ik rolde over de grond van het lachen, en hij in mijn armen.
Toen hij zag dat het een steen was hield hij zijn hand ervoor en zei " Er zit leuke electriciteit in, dat kribbeld".

Labels: ,

Sunday, December 24, 2006

Indigo's en voeding.

Dit is een moeilijk onderwerp daar ik weet dat het verschild van indigo tot indigo. Maar toch weet ik dat bepaalde voedingsstoffen zeer schadelijk zijn. Nog niet zolang geleden las ik een artikel over ADHD en de invloed van suiker. Nu heb ik spijt dat ik het niet heb bijgehouden, vond het ronduit STOM. Er werd namelijk geschreven dat er geen verband is tussen suiker en ADHD, ik bedoel hiermee , suiker zou geen negatieve invloed hebben op mensen met ADHD. Wat een flauwekul, Ik weet maar al te goed dat suiker een negatieve invloed heeft op mij en op mijn zoontje. Waar ik ook niet zo dol op ben is voedsel dat uit de microwave komt. Ik weet niet of andere indigo's daar ook last van hebben maar ik krijg daar (Binnen de paar minuten) pijn van in mijn buik. Dus meneer McDonald uwe rommel is niet aan mij besteed. Waar ik als indigo ook heel snel op reageer is voedsel dat op het randje van versheid ballanseerd. Nu hoor ik je al denken, dat heeft toch iedereen ! Nee, bij het eten van niet vers voedsel krijgen de meeste mensen te maken met buikkrampen en diarree, ( of voedselvergifteging) maar pas na verloop van tijd. Bij mij gebeurd dat tijdens het eten, mijn lichaam stoot dat direct af. Niet zo prettig en ja heel pijnlijk. Nu weet ik wel wat voor voedsel ik nodig heb en wat ik wel en niet kan drinken of eten toch heb ik nog steeds die drang om te experimenteren. Ik wil gewoon ervaren wat het doet met mijn lichaam.
Ik weet heel goed dat koffie niet kan en ik dat alleen als medicijn kan gebruiken toch durf ik wel eens een grote hoeveelheid naar binnen gieten om dan daarna te staan bibberen als een blad in de wind. Wat ik ook heel erg ervaar is het gemis van sommige stoffen waar onder omega 3 en bepaalde algen. Hoe weet ik dat? Heel eenvoudig mijn lichaam zegt het. Ik zou wel eens willen weten of andere indigo's dat ook zo ervaren.

Labels: , ,

Google


Get legal. Get OpenOffice.org
SLINC Queer Merchandise