Saturday, December 23, 2006

Kerst shopping



Vandaag zoals vele mensen ( altijd grappig) ben ik ook met mijn lief onze kerst dinner gaat inkopen. Ik vind dat gewoonweg rot. Eerst naar de markt voor mijn geitenmelk, koeienmelk is echt niet aan mij besteed daar word ik ziek van.
En dan de supermarkt ingedoken om de nodige dingen voor morgen te kopen.
Is het jullie ook al opgevallen dat de prijzen dan hoger zijn dan anders?
En dat er ook vele dingen niet tekoop zijn.
Ze noemen dat het manipuleren van het koop gedrag.
En daar loopt zoveel volk rond, als Indigo ben ik al veel gevoeliger maar ik heb ook nog iets
(niet zo prettig) en dat is dat ik bepaalde geuren echt afstotelijk vind.
Wel de geur van sommige mensen is gewoonweg om van te kotsen.
Meestal gaat het dan om mensen die niet goed overweg kunnen met water en zeep.
En daarna even naar de stenenwinkel om enkele steentjes te kopen voor het juweeltje dat ik ben aan het maken als kerstgeschenk.
Dat was een leuke ervaring.
Er stond daar een gigant van een amethist en het is niet omdat het een van mijn favoriten is hoor maar als je ooit de kans krijgt moet je zeker je hand is voor zo'n steen houden.
Gewoon super wat je dan voelt (Ook voor niet Indigo's)
Nu om effe verder te gaan over dat juweeltje
( Jullie denken zeker, amai is dat niet wat laat om er nu aan beginnen. Dat is niet mijn fout hoor) Ik had reeds een paar stukjes been gezaagt en toen ik ze bijeen legde zag ik daar een ruggegraat in. Ik dacht, mooi daar plaats ik een steentje van boven in en eentje van onder.
Dus ik opzoek via het internet naar stenen.
Ik ken daar ook niet zoveel van hoor maar de twee stenen die ik koos waren een malachit en een zonnesteen.
Maakte een tekening en terwijl ik bezig was herinnerde ik me dat ze een aantal maanden terug zware rugklachten gehad had.
Hmmm, wat een toeval hé. (Toeval bestaat niet bij Indigo's)
Maar geprikkeld door wat ik nu wist ging ik terug opzoek via het internet naar de stenen die ik gewoon op gevoel gekozen had en wat een wonder, een zonnesteen is van dezelfde soort als een maansteen en dat is haar favorite steen en de malachit dat is gewoon omdat ze inerlijk nog wat moet groeien. T'is niet altijd makkelijk om met een Indigoke te moeten leven.
Ze heeft het voorontwerp gezien en is echt in de wolken en ik ook natuurlijk.
Wanneer het af is plaats ik zeker een foto online.
Een zalig kerstfeest voor iedereen.

Labels: , , , ,

Friday, December 22, 2006

Het Indigo tijdperk

Zoals ik reeds aangkondigd had zal het blog zich vanaf heden meer toespietsen op onderwerpen zoals meditatie, indigo kinderen en af en toe boeddhisme. De reden is heel eenvoudig, daar heb ik verstand van. Ik doe aan meditatie, heb intresse in het boeddhisme en ben de gelukkige ouder van een indigo kind. De bedoeling is om mensen met de zelfde intresses samen te brengen en idieen uit te wisselen en van elkaar te leren. Ik zal dan ook altijd van uit mijn eigen ervaring schrijven in de hoop dat er mensen zijn die zich daar ook in vinden en vooral hoe zij daar mee omgaan. Laat ik beginnen met mijn zoontje voor te stellen zonder dat ik zijn identiteit vrij geef. Momenteel is hij negen en een ongelooflijk ventje ( hoe zeggen ze dat? Eigen kind beste kind, hihi) Buiten het feit dat hij heeeel veel aandacht vraagt is het echt een genot om te zien waar toe hij allemaal instaat is. De moeilijkheid voor mij als ouder zit hem in het feit dat ikzelf ook indigo ben en adhd heb. Wat er toe leid dat zijn constant vragen om aandacht zowel bij mij als bij hem stress veroorzaakt. Nu hoe los je zoiets op? Voor ons was de oplossing, ik mijn eigen plekje en hij zijn eigen plekje. Het was en is voor mij altijd een duidelijke keus geweest om geen gebruik te maken van chemische produkten zoals Ritalin. Waarom? Heel simpel ik geloof daar niet in. Waar geloof ik dan wel in? Afspraken, structuur, luisteren naar wat hij zegt. En geloof me wanneer je de moeite doet om te luisteren wat een indigo kind je heeft te vertellen dan gaat er een heel nieuwe wereld voor je open. ( Zelfs voor mij)
Volgende keer zal ik enkele van zijn gaves ( wat een raar woord) beschrijven.
En hoe hij op zijn negen jaar aankijkt tegen deze grote wereld.
Geloof me het is echt mind blowing.
Maak er een toffe dag van.

Labels: , ,

Wednesday, December 20, 2006

Bijna gedaan

Indigomoonshine.blog Heeft besloten om het in de toekomst geheel over een andere boeg te gooien. Dat houdt in dat er niet meer over de saaie politiek gebabbeld wordt, maar alleen nog over de werelden om ons heen.Ben je in voor o.b.e of sjamanisme dan zit je hier wel goed in de toekomst anders, sorry. Om je een idee te geven waar het om gaat of waar het om zal gaan, kijk effe hier: Indigomoonshine

Astronomen ontdekken nieuw soort kosmische explosie

Een internationaal team van astronomen, onder wie de Amsterdamse sterrenkundige Ralph Wijers, heeft bewijs ontdekt voor een nieuw type kosmische explosie, naast de al bekende gammaflitsen, stond te lezen in "Alles over sterrekunde." Lees dit en ervaar het universum rond ons.
Link
Google


Get legal. Get OpenOffice.org
SLINC Queer Merchandise