Monday, October 30, 2006

Noord-Korea

Hoe ver kan een psychopaat gaan? En wat is zijn doelstelling?
MACHT !!!
Volgens de Standaard zijn er Nieuwe Noord-Koreaanse atoomproeven te verwachten: En de Amerikaanse generaal B. Bell, de aanvoerder van de om en bij 30.000 Amerikaanse soldaten die in Zuid-Korea gestationeerd zijn, zegt" Dat men erop kan rekenen dat Noord-Korea nieuwe nucleaire proefnemingen gaat doen na de kernproef van 9 oktober".
En dit terwijl hij zijn eigen volk uitmoord.
Toffe gast. ..Hoeveel subsidie gaat die krijgen als hij zijn waanzin stop zet? En van waar gaat dat geld komen? Europa?
Havel, Wiesel en Bondevik stellen dat de internationale crisis over het Noord-Koreaanse atoomprogramma er niet toe mag leiden dat men de ogen sluit voor de slechte mensenrechtensituatie in het land, staat er in de Standaard te lezen. En de 3 stellen een onmiddelijke actie voor in VN-verband... Om wat te doen? Als de VS echt ballen aan zijn lijf heeft zouden ze al ingegrepen hebben en wacko Kim Jong eruit gegooid hebben. Die gast heeft.. en volgens mij een hongersnood gecreerd waardoor er heel wat mensen (N-Koreanen) gestorven zijn. Ziekelijke vent.
Ik vraag mij ook wel af door wie word hij gesteund ? China? Waar haalt die zijn wetenschap vandaan? Uranium groeid toch niet aan de bomen of wa?
Link
Google


Get legal. Get OpenOffice.org
SLINC Queer Merchandise