Saturday, June 17, 2006

Blog nieuws

Omdat er tegenwoordig weer veel spam door de kabels vliegt wil ik jullie deze tip niet onthouden.
Ik zelf gebruik het gratis programma Spamihilator en ben daar heel tevreden over. Vergeet vooral niet de plug-ins te instaleren. Er is ook een Nederlandse taal plugin. En als laatste moet je natuurlijk wanneer je je abonneert op de nieuwsbrief van dit blog niet vergeten het adres bij de toegelaten mails in te vullen

Toeval...

Het is echt toeval hoor maar je moet de 3 titels hier onder eens achter elkaar lezen.

Bush



Vanavond om 20.00 op Canvas.
Een reportage in Terzake over Bush en zijn klimaatbeleid.
De regering Bush heeft opzettelijk en systematisch wetenschappelijke rapporten over de opwarming van de aarde veranderd of tegengehouden.

Niet vergeten!

Morgen is het zondag video dag. Met natuurlijk weer een The L Word in het programma en Gravitation . Kijk er zelf al naar uit.

Chimpansee had seks met mens

Dit is een al wat ouder berichtje dat in het nrc.nl stond. Chimpansee had seks met mens of anders om. Sorry, hoor maar ik zie mij echt niet met een aap seksen. Al vind ik wel dat sommige mannen de aap uit hangen, maar ja. Dus nu hebben wetenschappers onder leiding van ene David Reich het dna vergeleken van mens, gorilla en chimpansee etc en daar uit blijkt dus dat we lang geleden , ze spreken hier over 1,2 miljoen jaar terug een chimpansee als lief hadden. Het gevolg waren dan bastaards. Volgens mij is dat dna toch nog niet helemaal uitgezuiverd.
So there i was in my kayak minding my own buiseness when...

Let vooral goed op de walvis.

Hoe ziet het eruit?

Wist jij dat, de Sterneusmol het snelste roofdier ter wereld is? Nee dat wist ik niet, maar ik vraag me dan wel af hoe ziet zo'n dier er dan uit? Dus ik opzoek. En hier is hij of zij dan.

Friday, June 16, 2006

Man biedt voorhoofd aan als advertentieruimte

Hey ! maar dat is afgekeken van een Belg. Kijk maar is op mijn website onder Weird Belgium en dan Sponsor ur party.

Google nieuws.

Google wil het Googleplex kopen inclusief de gebouwen van Silicon Graphics.
En dit voor de kleine som van 319 miljoen dollar.
Googleplex is gelegen in Mountain View -- Californië.

Ringtones

Leuk gevonden vind ik. Omdat in scholen je mobieltje af moet hebben enkele slimmeriken er iets op gevonden. Een ringtone die volwassenen niet kunnen horen. De ringtone is gebaseerd op een uitvinding van een beveiligingsbedrijf uit Wales de Mosquito genaamd.

Tickers

Weet je nog wel dat ik de nieuws tickers eraf gehaald had omdat ze gewoon niet voldeden aan mijn persoonlijke eisen. Nu omdat ik nogal een fan ben ,kreeg ik het ongelooflijk ,banglijk idee om Google zelf eens aan te spreken. Die hebben ook een nieuws dienst en een heel goeie zelfs.
Dus ik een e-mailtje getyped naar Google en gevraagd of ze geen ticker willen maken.
Niet dat ik er veel van verwacht hoor maar een lieve geautomatiseerde e-mail heb ik toch al gekregen.
-----

Bedankt dat u uw ideeën over Google Nieuws met ons hebt willen delen.
Hoewel we niet alle e-mails die we ontvangen persoonlijk kunnen
beantwoorden, kunt u er zeker van zijn dat we iedere e-mail lezen. Uw
feedback is erg belangrijk voor ons en we waarderen uw ondersteuning bij
het verbeteren van Google Nieuws.

Met vriendelijke groet,
Het Google-team

Vrijdag ochtend

Goeie morgend iedereen. Lekker geslapen?

Thursday, June 15, 2006

Blog nieuws. Heel belangrijk !!!

Weten jullie dat dit blog nog maar 38 dagen online is, Ja... niet zolang hé. Maar dat er al over de 800 bezoekers zijn geweest en dat het grote deel van deze bezoekers, jullie dus meer dan 1/2 uur in het blog blijft rond neuzen. Wil dit nu zeggen dat ik goed bezig ben of wat? Wat is er zoal veranderd in deze 38 dagen, Ja over dat template gedoe daar heb ik het niet meer over hoor, dat komt mij en waarschijnlijk jullie ook de strot wel uit. We hebben de externe nieuws lines eruit gehaald de rede is dat er teveel duplicaten in stonden vb: in het kadertje van euronieuws een titel 3 keer zien verschijnen ?? Sorry maar dat is iets teveel. Als ik is echt een goede ticker vind voor nederlandstalig nieuws dan plaats ik het er wel op. Wat heb ik toegevoegd? Externe nieuws pagina's (speciaal aangevraagd) maar spijtig genoeg alleen in het engels. Momenteel eentje over Google--Outdoor en Kashmir & India. Maar als jullie interesse hebben in deze pagina's dan kan je het onderwerp hier aanvragen en dan plaats ik die er gewoon bij. Mens wat ben ik toch tof hé. Nee ik wil echt nix horen over eigen lof etc...
Allez bij deze wil ik iedereen toch bedanken om mijn blog te lezen ...en nu maar doneren hihihi.

Doen !!

Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief en help dit blog vooruit.

Open draadje.

Amai zene, die van I.E geven mij wel veel werk hoor. Heel de template aangepast 1000 keer gecheckt of het ook in I.E goed zit, maar eindelijk het werkt en ziet er goed uit. Denk ik. En onder tussen al 10 keer naar The L word gekeken, mens wat word ik daar.... hmmmm , hoe zeg je dat: Warm van. Hihi . En er staat eindelijk een foto van mezelf op het blog, ja ok, niet de meest erotische maar het was daar dan ook koud hé en dat is muslim country daar ga je niet in bikini rond lopen.
Maar effe terug naar The L word misschien beginnen mannen nu te begrijpen wat lesbian love & passion inhoud. Want ik heb vernomen dat het over grote deel van de kijkers , hetro (whats in a word) mannen zijn.
So guy's watch -- enjoy-- and get horny.

Een reis door India.

Als de colonne vrachtwagens zich beginnen te bewegen en ik lekker ingeduffeld tegen de zijwand aanleun voel ik me toch heel klein in deze onmenselijke massa van rotsen en meters sneeuw. Kan je je voorstellen dat er hier mensen zijn voor wie die pass een broodwinning is en dat ze niet de mogelijkheid hebben tot gemotoriseerd vervoer. Gekleed in warme maar voor ons toch meer lompen dan kleding manoeuvreren ze hun paarden en lastdieren door de pass opweg naar Kashmir of Leh.












De vrachtwagens gaan langzaam wanneer het bergop is maar god wat scheuren die vlak langs die sneeuw massa’s als het bergafwaarts is.
Meermaals worden we goed doorheen geschud. Meermaals komt die dreigende sneeuw en ijs massa op maar enkele centimeters van mijn gezicht.
Plots hoor ik getoeter en geroep de vrachtwagen waar wij opzitten schuift met een helse vaart terug naar beneden, mijn hart bonkt uit m’n lichaam, ik hou me zo stevig als ik kan vast aan de ijzeren rand. Bots met mijn rug tegen het harde metaal en val in de smurrie van de laadbak, probeer om recht te komen maar dat lukt niet, tot de vrachtwagen eindelijk stopt in een smal zijpad en ik verdwaasd in het rond kijk.
Die gasten geven echt geen kik, schakelen terug in vooruit en opweg zijn we weer.

Niet goed wetend wat er allemaal gebeurd is vergeet ik zelfs om naar het prachtige landschap achter mij te kijken.
The L Word - Bette´s tears

Super sweet & erotic this is.
So enjoy while I work on my blog ;-)
The L Word Tribute to Dana

Triestig maar ohhhh zo mooi.
Ik hoop dat jullie dat ook vinden.

Gratis

Wil je de gratis nieuwsbrief ontvangen surf dat snel via de link Free newsletter en vul je e-mail adres in.

Blog nieuws

Omdat er teveel problemen waren met I.E users zijn we overgeschakeld naar een volledig nieuwe template. Maar met veel verbeteringen ! Dus nog effe geduld voor alles weer werkt zoals het moet.

Wednesday, June 14, 2006

Een reis door India (Enkele foto's)





On the bus from Dharamsala to Jammu I took this pictures with my crapy cellphone.
Op de bus van Dharamsala naar Jammu heb ik deze foto's gemaakt met mijn niet al te beste gsm.







Tuesday, June 13, 2006

Google

Hmm ...Did they do it again?.

China

Is dat niet het land waar het westen zo graag zaken mee wil doen?
Lees dit en huiver.

Oeps 94.000.000 euro ---> Congo

Straf is dat, en dit zo net voor Kabila z'n huwelijk en twee maanden voor de verkiezingen in de Democratische Republiek Congo. Besluit Reynders dat er 94.000.000 euro ( Ja , je leest het goed) zal worden kwijgescholden. Dus als we dat even om rekenen heeft elke Belg om en bij de 9 euro aan die gast gegeven. Ryenders heeft mij niks gevraagd hoor. Als ik het mij goed kan herinneren hebben we ook al eens zoiets gedaan voor Irak (Dat is dat landje waar cowboy Bush zo graag gaat spelen) en voor Nigeria. Hebben wij echt zoveel geld of vind Reynders het niet zo erg om in onze zakken te zitten?

Firefox

Waarom Firefox gebruiken? Heel eenvoudig het werkt beter. Wist je trouwens dat er allerlei plug-ins en addons voor Firefox bestaan eentje geeft je de mogelijkheid om met een eenvoudige klik van Firefox naar I.E. te gaan en terug natuurlijk. Firefox kan je op deze site downloaden , de I.E tab hier

PROMO

PROMO: 2-Week Text Link $ 50.00 14 days
Deze aanbieding is enkel geldig voor de maand juni 2006.
This special offer is only available for june 2006

Day Text Link $ 4.00 1 day
7-Day Text Link $ 28.00 7 days
30-Day Text Link $ 120.00 30 days
To place your ad just click Your ad here.
Abonneer je nu op de gratis newsletter

Een reis door India (Hoogte ziekte)

HOOGTEZIEKTE

Vanaf 3.000 m kan je worden geconfronteerd met het hoogteziekte. Door goed en tijdig te luisteren naar de signalen van je lichaam. kan een hoop onnodige ellende worden voorkomen.

WAT IS HOOGTEZIEKTE:

Hoogteziekte ontstaat door dat het lichaam niet of te weinig de gelegenheid krijgt zich aan te passen aan een verblijf op grote hoogte. De hoogte zelf maakt je niet ziek. Het menselijk lichaam functioneert optimaal op zeeniveau omdat er dan veel zuurstof in de lucht zit. Ga je naar grotere hoogte dan zal je lichaam moeten wennen aan (ijle) lucht waarin minder zuurstof zit.

VORMEN VAN HOOGTEZIEKTE:

* acute hoogteziekte (de meest milde vorm)

* longoedeem (vochtophoping in de longen)

* hersenoedeem (vochtophoping in de hersenen)

Waarom de een wel hoogteziekte krijgt en de ander niet kan niet wetenschappelijk worden verklaard. Leeftijd en geslacht hebben daar geen enkele invloed op. Er zijn vermoedens dat erfelijkheid in de longopbouw een rol kan spelen. Wel zijn er een aantal risicofactoren die de kans op het krijgen van hoogteziekte kunnen vergroten. Verschijnselen van hoogteziekte treden, voor mensen die er gevoelig voor zijn, meestal op rond de 2.800 meter. Blijf je lager, dan zul je geen last hebben. Hoe sneller je een bepaalde hoogte bereikt des te groter is de kans op hoogteziekte. Geadviseerd wordt om per dag een gemiddelde stijging van 300 à 400 meter aan te houden. Verder is het veilig na iedere 1000 meter die je hoger komt, een extra rustdag in te bouwen. Je algehele conditie. NB: een heel goede conditie sluit hoogteziekte niet uit. Uitputting. ( Ook een lange vliegtuigreis is vermoeiend) Uitdroging. Drink veel, probeer gemiddeld 4 liter of meer vocht per dag te drinken. Het drinken van alcohol. (NEE, echt niet doen, de kwaliteit is trouwens heel pover) Dit onttrekt vocht aan je cellen, terwijl je juist extra veel moet drinken. Bovendien moet je lichaam harder werken om de gifstoffen kwijt te raken. Energie die je nu juist zo hard nodig hebt om aan de hoogte aan te passen. Neem zout tijdens je maaltijden.

VERSCHIJNSELEN:

Hoofdpijn, bloedneus, duizeligheid, misselijkheid (weinig eetlust), slapeloosheid, overgeven, kortademigheid en ernstige vermoedheid. Toen ik in Leh was zijn er 5 Amerikanen die nog maar net aangekomen waren, zo ziek geworden dat ze na drie dagen terug op het vliegtuig zaten. In geval van hoofdpijn kan je maximaal twee tabletten paracetamol (van 500 mg.) innemen, gaat de hoofdpijn hierna niet over dan is het beter om af te dalen. Aspirine is, door mogelijke bijwerkingen zoals astmatische klachten en maagbloedingen, minder geschikt!
Zijn er medicijnen voor? Daar geloof ik niet in. Het beste geneesmiddel om hoogteziekte te behandelen is afdalen
Trekking:
Ga nooit zonder een goede gids op pad als je gaat trekken op grote hoogtes. Een goede gids weet de verschijnselen van hoogteziekte tijdig te onderkennen en neemt de maatregelen die nodig zijn. Hij is bekend met de taal van het land en kan eventueel voor transport zorgen . (Zonder ginds de Himalaya in dat is echt gekken werk) Verwacht niet dat je je perfect voelt op een hoogte van 3000 meter en hoger. De onderstaande symptomen zijn normaal op hoogte en hier hoef je je geen zorgen om te maken. (Terwijl ik dit hier neer pen moet ik toch bekennen dat ikzelf totaal geen last heb van grote hoogtes, vond het de eerste dagen zelf een prettig gevoel zo een beetje dronken rond te kopen).

Perioden van slapeloosheid. Het meer slaap nodig hebben dan normaal (meestal 10 uur of meer). Af en toe verlies van trek in eten. Levendige en wilde dromen als je op 2.800 meter en hoger bent. (Zalig gewoon) Onverwachte momenten van kortademigheid, dag en nacht. Onregelmatige ademhaling, waar je van wakker kunt worden. Het gevoel dat je even op adem moet komen tijdens het trekken, vooral boven 4.000 meter. Neem je tijd.

MILDE SYMPTOMEN: Je hoeft niet alle onderstaande symptomen te hebben. Eén is al voldoende voor hoogteziekte. Hoofdpijn. Iets met je hoofd omhoog liggen tijdens het slapen kan al helpen. Als je echt erge hoofdpijn hebt kun je overwegen paracetamol te nemen. Neem nooit slaaptabletten. Misselijkheid, alleen of in combinatie met hoofdpijn. Neem een rustdag. Voel je je slecht daal dan onmiddellijk af. Duizeligheid (mild). Als dit tijdens het wandelen is, stop dan en ga uit de zon. Rust even uit en drink wat.

OPLOSSINGEN:

Als je deze symptomen krijgt tijdens het lopen rust dan uit en veel drinken. Als de symptomen erger worden, daal dan zo snel mogelijk af naar een plaats waar je je weer lekker voelt. Neem vervolgens een rustdag.

ERNSTIGE SYMPTOMEN:

Aanhoudende erge hoofdpijn. Aanhoudend overgeven. Gebrek aan coördinatie, niet meer op één lijn kunnen lopen,Een (heel) dronken indruk maken Verlies van bewustzijn. Geluid van vocht in de longen. Aanhoudend hoesten. Moeilijkheden met de ademhaling. Snelle ademhaling zelfs in rust. Ophoesten van bloed. Blauwe lippen en gezicht. Hoge hartslag in rust.

Monday, June 12, 2006

Aanslagen in Kashmir

Heel triest is dit, er zijn verkiezingen opkomst en de spanning is er te snijden volgens mijn Indianse familie. In het verhaal van de Gazet Van Antwerpen wordt de bushalte vernoemd waar ik zoveel keer heb staan wachten om de bus naar Dharamsala te nemen. Geeft me een raar gevoel hoor.
The L Word-Have You Ever Really Loved a Woman

Nog meer...

L word

En hier gaat het dus om. Echt yummy !


Amerikaanse serie groot succes.

The L word. Een serie met een heel hoog yummy gehalte. Stilaan tijd dat het ook in Vlaanderen uitgezonden wordt, momenteel te zien op RTL7.

Adverteren op dit blog

Wens je te adverteren op dit blog dan kan dit via de link your ad here.

Een reis door India (Tips)

Als je even op onderzoek uitgaat naar sites over India of in dit geval Ladakh, dan ben ik soms verbaasd over de informatie die er gegeven word en die niet altijd even juist is. Dus zullen we zelf wat tips meegeven. Tegen hoogsteziekte wordt wel eens Diamox genomen.
Ik zou dat echt niet doen. Wat moet je wel doen: Bij je aankomst in Ladakh geef je jezelf de tijd om te wennen aan de hoogte, doe het heel rustig aan en drink veel, thee en/of water. (water altijd uit flessen en dop controleren) Geen alcohol drinken. Krijg je hoogteziekte vertrek dan uit Ladakh. Morgen zal ik hier een heel artikel over hoogteziekte plaatsen en hoe je het herkend.




Ambassade India,
Buitenrustweg 2,
2517 KD Den Haag.
Tel. 070-3469771 / 070-3617072

Voor België:
Kanselarij Indië,
Vleurgatsesteenweg 217,
1050 Brussel.
Tel. 2-640.91.40

Web news Web nieuws

These are the results of the browsers used by the visitors of Indigomoonshine.blogspot.com.
Let me remind you that this is a Firefox blog. So if you want to see the blog the way it must be, download Firefox from this side its totaly free.

Browser types:
Internet Explorer 6.0 = 52%
Firefox 1.5.0.4 = 46%
Firefox 1.5.0.2 = 1%
Netscape 7.2 = 1%

Een reis door India.


Deze week gaan we verder met ons verhaal dat ons nu dieper in Zojila brengt.

Brit heeft fantasie

Als hij 5 milj bezoekers op zijn website haalt krijgt hij een triootje cadeau van zijn lief.
Hmm... Zullen we dat is promoten. Allez allemaal naar die site van Richard Green.
Niet vergeten je in te schrijven voor de gratis newsletter

Maandag ochtend draadje

Vandaag wordt het heeeeeeeel warm, zegt Eddy De Mey en die kan het weten. ;-)

Sunday, June 11, 2006

Website nieuws

Kan je echt niet wachten om te zien wat de nieuwe web pagina inhoud. Kijk dan nu op www.Indigomoonshine.com ---Fashion sites.

Website nieuws

Tegen volgende week zal er een nieuwe web pagina zijn die bom vol mode links zal staan.
We denken hierbij aan de grootste maar ook aan de iets kleinere namen uit de mode wereld en glamour magazines.

Blog nieuws

Het blog heeft een gratis nieuwsbrief. Wanneer je jezelf er voor inschrijft onvang je regelmatig de laatste nieuwigheden over het blog.

Kingdom Hearts- The Everlasting Story

Gravitation --Blind Game Again

In de reeks Gravitation vandaag Blind game Again. Zelf vind ik dit kei mooi.

Zondag video dag.

SYMPHONY N0 8
Negen jaar jong en zo gitaar spelen. Knap hoor.


Google


Get legal. Get OpenOffice.org
SLINC Queer Merchandise